LEJ EN BUS TIL EN GRUPPEREJSE

  Grupperejser tønder og grupperejser sønderjylland

  Hos Bingo-Rejser tilbyder vi forskellige former for rejser hvor destinationen både kan være i Danmark og udlandet. Vi råder over fire busser i alt, hvoraf de tre af dem er almindelige busser, som kan rumme op til 46, 48 og 49 personer. Derudover har vi en dobbeltdækker, som kan rumme op til 68 personer.

  Når vi kører på lange ture, overholder vi altid vores køre hviletider. Oftest får vi det til at passe med en overnatning eller stop i forbindelse med en oplevelse. Men det er noget, som vi kan planlægge sammen.

   

  Planlægning af rejsen

  I forbindelse med en grupperejse i samarbejde med vores rejse arrangøre kan du enten planlægge størstedelen selv, og blot bestille os til buskørslen, eller vi kan planlægge turen for dig. Hvis du ønsker det, kan vi både stå for udflugter, hotelophold m.m.

  Desuden finder vi ud af i samarbejde med dig, om der skal tilbydes mad og drikke i bussen. Det er muligt selv at medbringe det, men vi sælger både mad, vand, øl, sodavand og kaffe i busserne.

   

  Ring for nærmere information

  Hvis du skal planlægge en grupperejse så kan vi i samarbejde med vores rejse arrangøre hjælpe dig. Du velkommen til at kontakte os på telefon 73 72 12 84 for et uforpligtende tilbud. Husk et uforpligtende tilbud kan både bestå af tilbud alt inkl. eller blot buskørslen. Selvom at vi holder til i Sønderjylland nær Tønder, kører vi henter og bringer vi jer gerne i hele landet.

  Få et uforpligtende tilbud

  • Juletur Hamborg

   

   Tag med til Hamborg og se den meget flotte jule udstilling.

   Vi kører lørdag den 09.12.17.

   Vi laver opsamling fra skærbæk kl. 08.00. og fra Løgumkloster kl. 08.15. Bredebro kl. 08.30 og Tønder kl. 08.45.

   Der serveres rundstykke og kaffe på vejen derned.

   Der vil...

  • Juletur København

   

   Vi kører til Tivoli København tirsdag d. 21.11.17.

   Vi laver opsamling fra Skærbæk station kl. 08.30. Bredebro station kl. 08.45. Løgumkloster rutebil station kl. 09.00.

   Tønder Rutebil station kl. 08.30.

   Der serveres rundstykke og kaffe på vejen derover og vi får en...

  Please publish modules in offcanvas position.